mercredi 16 juillet 2014


بسم الله الرحمان الرحيم

فطائر الخضار ،


المقادير : 
جزر - بروكلي- فاصوليا خضراء -بازلاء-كريمة الخفق -جبن مازريلا- ملح -فلفل
اسود-عجينة البف باستري.
بالاول سلقت الخضار
وهنا حمست الخضار بعد سلقها بشوية زيت ورشيت عليها الملح والفلفل وشوية الكريمة يعني ملعقة اكل وخليتها تنشف من الكريمة يعني ماتكونالخضار سائلة




اخذت عجينة البف باستري وفردتها بالفرادة وشوية دقيق عليها علشان لاتلصق وفردتها على 
القوالب اللي عندي -قوالب كيك 
وحشيتهابالخضار ورشيت عليها شوية جبن ورجعت غطيت عليها بمريع عجين تاني
ومسحت عليها بالحليب



دخلتها الفرن لين مااستوت العجينة وانتفخت وهذا شكلها بعد الخبز 



وهذا شكلها من الداخل





0 commentaires:

Enregistrer un commentaire